Afstandsbediening televisie


Afstandsbediening televisie

Op deze pagina vind je verschillende afstandsbedieningen voor de televisie van verschillende leveranciers. Maak jouw keuze door te klikken "bekijk product" en je wordt direct doorgelinkt naar de juiste webpagina. De producten zijn gesorteerd op prijs, bovenaan de voordeligste afstandsbediening.

ONE FOR ALL URC3910

Deze One For All afstandsbediening is geprogrammeerd voor easy-setup en vervangt verdwenen of kapotte afstandsbedieningen. Operates: TV. De functies: Volume Control, Mute, Devices, Power/Magic, Menu, Transport keys/Teletext. Batterijen: 2x AAA (niet inbegrepen). De afstandsbediening heeft een bereik van 15 meter. Language support: Eng, Ger, Spa, Fra, Ita, Por, Ned, Pol, Cz, Hun, Swe, Nor, Dan, Fin, Rus, Gre, Tur.

Prijs : 9,95

ONE FOR ALL URC7110

Ervaar volledige controle over uw digitale TV. De Essence TV is de ideale digitale TV vervangende afstandsbediening en werkt op uw TV (LCD of Plasma scherm). Een geïntegreerde 160 graden infrarood lens maakt het mogelijk om alle Essence universele afstandsbedieningen te laten werken vanuit elke hoek. Set-up in slechts 3 stappen en in minder dan 30 seconden.

Prijs : 12,95

ONEFORALL URC1665

Universele vervangende afstandsbediening.

Prijs : 19,95

ONE FOR ALL URC7140

One For All universele afstandsbediening, model Essence 4. De afstandsbediening heeft een frequentiebereik van 0 - 455 kHz, 41 knoppen en een maximumbereik van 20 m. De benodigde batterijen voor dit artikel zijn AAA (batterijen zijn niet inbegrepen) en hebben een levensduur van een jaar.

Prijs : 19,95

LG AN-MR600 Magic Motion Remote Control

De LG AN-MR600 Magic Motion Remote Control is een afstandsbediening waarmee je het beste uit de televisies van LG haalt. Dankzij de vier functies van het apparaat bedien je het eenvoudig op manier waar jij je het prettigst bij voelt. Met een LG AN-MR600 Magic Motion Remote Control is televisie kijken wel heel ontspannend.

Prijs : 39,-

ONEFORALL URC8610

Doet u liever geen concessies aan functionaliteit en gemak? Dan is deze universele afstandsbediening uit de Xsight serie perfect voor u. De afstandsbediening is een combinatie van elegantie, ergonomische eenvoud, state-of-art technologie en gebruiksgemak. De navigatie wordt vereenvoudigd en versneld dankzij het kleurenscherm. Installeer de afstandsbediening met uw persoonlijke voorkeuren en commando's, zodat u beschikt over een lijst met uw favoriete kanalen en activiteiten.

Prijs : 49,95