Beste tv


Beste tv

Wat is de beste tv?

Dat is niet voor ieder individu te zeggen. De consumentenbond heeft de LG 32LF561V van 81 cm en de LG 55LF580V van 140 cm als beste getest. Hieronder vindt je meer informatie over deze beste tv's volgens de consumentenbond:

LG 32LF561V

De LG 32LF561V is een Full HD televisie waarop jij haarscherp beeld met veel contrast en detail te zien krijgt. De beelden zijn zo scherp dat ze bijna van je beeldscherm afspringen. De 561V verbruikt door de Smart Energy saving technologie ook nog eens minder energie. Hierdoor bespaar jij op je energiekosten en het is ook nog eens beter voor het milieu. De 32LF561V is uitgerust met Virtual Surround geluid, waardoor het geluid van alle kanten lijkt te komen en je een echte bioscoopervaring in je eigen huiskamer krijgt.

LG 55LF580V

De LG 55LF580V is een Full HD Smart TV waarmee jij vanuit je eigen woonkamer kunt genieten van de beste resolutie op een beeldscherm. Met de LF580V profiteer je van een schat aan populaire streaming entertainmentopties, applicaties en interactieve games ontworpen voor individueel en gezinsentertainment.

Full HD beeldkwaliteit

Beide typen LG beste tv's, hebben full HD Beeldkwaliteit.

De LG LF561V is een Full HD tv met een groot scherm van 81 cm, waarop jij de mooiste beelden kunt weergeven. Je hebt meer contrast, helderheid en detail dan je ooit eerder hebt gezien in je eigen huiskamer.De beelden zijn zo scherp dat ze bijna van je scherm afspatten.

De LG 55LF580V is een Full HD tv die er voor zorgt dat jij in jouw huiskamer kan genieten van een hoog contrast en helderheid. De beelden komen zo scherp over dat het bijna eng is hoe levensecht dit is. Voor de beste beeldkwaliteit hoef je niet meer naar de bioscoop, maar blijf je vanaf nu gewoon thuis.

 

Smart Energy Saving

Een Smart Tv zoals de 55LF580V en LG 32LF561V verbruikt normaal gesproken veel stroom omdat deze veel verschillende functies tot zijn beschikking heeft. De LG LF580V is echter voorzien van Smart Enery Saving, waardoor deze automatisch de helderheid aanpast om zo zuinig mogelijk te zijn. Je zal hierdoor een lagere energierekening hebben en je bent ook nog eens groen bezig terwijl je volledig aan het genieten bent.

Verkoopprijzen beste tv LG

Op zoek naar een nieuwe televisie? Bekijk de televisie top 10!

Een reactie plaatsen