audio bar Philips Fidelio B5


audio bar Philips Fidelio B5

Vind hier meer informatie over de audio bar Philips Fidelio B5. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de audio bar Philips Fidelio B5. Vandaag besteld morgen in huis!

Maak kennis met de nieuwe Philips Fidelio B5. Met deze soundbar ga je binnen enkele tellen van stereo naar een surround geluid. Hoe? De Fidelio B5 beschikt over twee draadloze, afneembare luidsprekers. Koppel ze los van de soundbar, zet ze ergens anders in de kamer en jij geniet van een Surround Sound-geluid. De Philips B5 is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, authentieke bioscoopervaring voor in je eigen woonkamer. Daarnaast kan je de draadloze luidsprekers ook nog eens los van elkaar gebruiken doordat ze voorzien zijn van Bluetooth en NFC. Maar natuurlijk het belangrijkste - de Fidelio B5 biedt jou een kristalheldere geluidsweergave voor niet alleen muziek, maar ook films en televisie!

Specificaties audio bar Philips Fidelio B5

  • Soundbar
  • Met twee draadloze, afneembare speakers
  • Bluetooth
  • Dolby Digital & Dolby Pro Logic II technologie
 
  • Afneembare speakers werken tot 5u/10u filmstand
  • AAC-technologie voor Hi-Fi streaming
  • NFC-technologie

 

 

Van stereo naar surround geluid

De Fidelio B5 biedt in de standaardconfiguratie een prima geluid voor het bekijken van tv-programma's en films. Echter, als je je echt wilt laten onderdompelen in de actie dan is het verstandig om de draadloze, afneembare speakers achter je te plaatsen. Hiermee krijg je een authentieke surround-geluidservaring. Het maakt niet uit waar je de speakers zet, want dankzij een speciaal ingebouwde algoritme heb je een perfect uitgebalanceerd surround-geluid, waar je de luidsprekers ook neerzet in de kamer!

Superieur geluidsweergave

Jij geniet met de Philips Fidelio B5 van een dynamisch geluid. De soundbar is voorzien van 3-inch drivers met een volledig bereik en hoogwaardige soft-dome tweeters. Daarnaast beschikt de Fidelio B5 over Dolby Digital en Dolby Pro Logic II. Deze bieden jou een perfecte surround sound geluid. Jij hoeft niet bang te zijn voor netwerkruis, want dankzij de toepassing van zelfontwikkelde draadloze audiotechnologie wordt de risico op netwerkruis aanzienlijk verminderd.

Bluetooth en NFC

Super handig aan de Philips Fidelio B5 is dat elk onderdeel van de soundbar los kan worden gebruikt. Dit geldt niet alleen voor de afneembare speakers, maar ook voor de soundbar zelf. De luidsprekers kan je op elke gewenste plek in én rondom het huis plaatsen. Als deze volledig zijn opgeladen kunnen ze tot 5 uur meegaan om muziek af te spelen en als ze in filmstand staat kan je tot wel 10 uur van de luidsprekers genieten. De Fidelio B5 is voorzien van Bluetooth aptX- en AAC-technologie voor een hifi-streaming en beschikt over NFC-technologie zodat jij heel eenvoudig apparaten kan koppelen aan de soundbar.

Op zoek naar een nieuwe televisie? Er staan met name Led televisies in de televisie top 10 van de televisiediscounter.

Bekijk de televisie top 10!

Televisiediscounter

Een reactie plaatsen