Audio Bar Sony soundbar HTCT390


Audio Bar Sony soundbar HTCT390

Vind hier meer informatie over de Audio Bar Sony soundbar HTCT390. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de Audio Bar Sony soundbar HTCT390. Vandaag besteld morgen in huis!

S-Force Front Surround
Sony's virtuele Surround Sound-technologie plaatst je midden in je lievelingsfilms door Surround Sound zoals in de bioscoop na te bootsen. Een draadloze subwoofer levert een diepe bas voor een soundtrack die u in de hele kamer voelt.

Specificaties Audio Bar Sony soundbar HTCT390

Luidspreker(s) gemiddeld vermogen 300 W
Meegeleverde subwoofer Ja
Draadloze subwoofer Ja
Audio output channels 2.1
Game modus Ja
Ingebouwde audio decoders Dolby Digital, Dolby Dual Mono
Subwoofertype Passief
Bass reflex Ja
Ondersteund audioformaat LPCM, PCM
Nachtmodus Ja
Ophangsysteem voor aan de muur Ja

 

Past perfect in je kamer

Het dunne profiel van de HT-CT390 is slechts 5,2 cm en zit nooit in de weg van wat je kijkt. Bevestiging aan de muur is ook eenvoudig en de gestroomlijnde, zwarte vormgeving past naadloos bij de rest van je Home Theatre-opstelling.

Draadloze en bekabelde verbindingen

Geniet van betere audio dankzij HDMI (ARC), USB en optische en analoge aansluitingen. Je kunt eenvoudig USB-sticks aansluiten om mp3-bestanden af te spelen. Met HDMI ARC (Audio Return Channel) kun je het systeem met slechts één kabel aansluiten op een tv, voor meer controle en minder kabels. Geniet van Surround Sound van hoge kwaliteit met Blu-ray™- en dvd-spelers met een optische ingang.

Stream al je lievelingsmuziek
Begin gelijk met het streamen van muziek wanneer je een One-touch Bluetooth®-verbinding via NFC maakt. Installeer SongPal op je iPhone of Android-smartphone voor volledige controle over je muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer: alles met één app.

Keywords: Audio Bar Sony soundbar HTCT390

Op zoek naar een nieuwe televisie? Er staan met name Led televisies in de televisie top 10 van de televisiediscounter.

Bekijk de televisie top 10!

Televisiediscounter

Een reactie plaatsen