Microsoft XBox One Console 500GB en 1 Controller


Microsoft XBox One Console 500GB en 1 Controller

Vind hier meer informatie over de Microsoft XBox One Console 500GB en 1 Controller. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de Microsoft XBox One Console 500GB en 1 Controller. Vandaag besteld morgen in huis.

Meer plezier. All-in-One.

Speel games samen met je vrienden op een netwerk dat wordt aangedreven door meer dan 300.000 servers voor maximale prestaties. Ga op zoek naar nieuwe uitdagers die bij jouw vaardigheden en stijl passen met SmartMatch, waarbij gebruik wordt gemaakt van intelligente algoritmes om spelers goed op elkaar te kunnen afstemmen. Maak gepersonaliseerde films van je allerbeste gamemomenten. Je kunt de films delen met je vrienden of je gameplay live uitzenden. Je kunt ook snel overschakelen op apps en verbinding maken met je familie en vrienden aan de hand van Skype in HD (Kinect-sensor nodig, afzonderlijk verkrijgbaar). Of doe deze twee dingen tegelijkertijd door een game, live tv, een film of apps naast elkaar uit te lijnen.

Xbox One-console

Het ontwerp van Xbox One is speciaal aangepast op de hedendaagse, snel veranderende lifestyle. Downloads en updates worden achter de schermen uitgevoerd, zodat jij er meteen middenin kunt springen. En als je wilt pauzeren, worden je games tijdelijk opgeschort en kun je wanneer je dat wilt, onmiddellijk doorgaan waar je was gebleven.

Xbox One draadloze controller

De Xbox draadloze gamingcontroller is nu nóg beter met meer dan 40 technologische innovaties. Nieuwe impulstriggers leveren nauwkeurige vibratiefeedback voor een meer realistische ervaring. Kinect koppelt je controller meteen automatisch, zelfs wanneer je hem tijdens een game aan iemand anders overhandigt. De duimsticks, het D-pad en de bedieningselementen zijn gestroomlijnd voor verbeterde precisie en comfort in je handen.

Xbox One-chatheadset

Houd je communicatie tijdens het spelen scherp met de Xbox One-chatheadset. Je hoort al je vrienden en vijanden in kristalheldere digitale audio. De chatheadset is speciaal ontworpen voor extra comfort tijdens lange gamingsessies. Plus, je kunt de demping en volumeregeling aanpassen zonder je handen van de controller te halen.

Laat je verrassen

Welkom bij een nieuwe generatie games en entertainment. Waar games de grenzen van de realiteit overschrijden. En televisie aan al je grillen gehoorzaamt. Waar je in een handomdraai kunt instellen dat je tijdens het gamen naar muziek kunt luisteren. En je zomaar vanuit de tv kunt overschakelen naar muziek of een game. De hele ervaring is speciaal aan jouw wensen aangepast. En alle entertainment waar je altijd zo van geniet, bevindt zich op één plek. Welkom bij de all-in-one Xbox One.

Games plus entertainment

De beste games, tv, films, muziek en sport samen op één plek, zodat jij geen compromissen hoeft te sluiten. Schakel in een handomdraai van het een naar het ander, of geniet van twee tegelijk, zodat je nooit meer een moment hoeft te missen. Je kunt met familie en vrienden kletsen terwijl je tv kijkt (Kinect-sensor nodig, afzonderlijk verkrijgbaar).

Specificaties Microsoft XBox One Console 500GB en 1 Controller

Platform Xbox One
Ingebouwde harde schijf Ja
Bewegingssensor Nee
Wi-Fi Ja
Intern geheugen 8192 MB
Intern geheugentype DDR3
Type processor AMD Jaguar
Type grafische processor AMD Radeon
Inclusief optische drive Ja
Soort optische drive Blu-Ray
Totale opslagcapaciteit 500 GB
Opslagcapaciteit harde schijf 500 GB
Ethernet LAN Ja
Ethernet LAN data-overdrachtsnelheden 10,100,1000 Mbit/s
Wi-Fi standaard(en) 802.11a,802.11ac,802.11b,802.11g,802.11n
Bluetooth Nee
Aantal HDMI poorten 2
Aantal USB 3.0 poorten 3
Aantal controllers meegeleverd 1

 

Keywords: Microsoft XBox One Console 500GB en 1 Controller

Een reactie plaatsen