Sony Playstation 4 Console 500GB Controller


Sony Playstation 4 Console 500GB Controller

Vind hier meer informatie over de Sony Playstation 4 Console 500GB Controller. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de Sony Playstation 4 Console 500GB Controller. Vandaag besteld morgen in huis.

Ontdek nieuwe manieren om te spelen met PlayStation 4

Kracht om te presteren

Het PlayStation®4-systeem is vanaf het begin zo ontwikkeld dat gameontwikkelaars hun creativiteit de vrije loop kunnen laten om de allerbeste games te ontwikkelen en nieuwe game-ervaringen te bieden die nog nooit eerder mogelijk waren. Met ultrasnelle, aangepaste processors en geavanceerd systeemgeheugen van 8 GB is het PS4™-systeem is de aangewezen console voor games met levendige, natuurgetrouwe graphics en meeslepende totaalervaringen die verwachtingen overtreffen.

Persoonlijke, beheerde inhoud

Het PS4™-systeem kan meer leren over uw voorkeuren. Het leert wat u wel en niet leuk vindt, waarbij zelfs inhoud vooraf kan worden geladen zodat uw favoriete gamegenres of games van uw favoriete ontwikkelaars altijd klaar voor gebruik zijn. Spelers kunnen de game ook terugkijken.

Speel terwijl u downloadt

Verhoog uw speeltijd doordat u games kunt spelen terwijl titels worden gedownload. Als een speler een game koopt die met deze functie is ingeschakeld, downloadt het PS4™-systeem een deel van de game. Een game kan dus worden gestart terwijl de rest op de achtergrond wordt gedownload tijdens de eigenlijke gameplay.

Remote Play

Met Remote Play op het PS4™-systeem wordt het potentieel van het PlayStation® Vita-systeem volledig benut, waardoor dit het ultieme accessoire wordt. Met het PS Vita-systeem kunnen gamers allerlei PS4™-titels spelen op het prachtige 5-inch scherm via Wi-Fi-toegangspunten in een LAN (Local Area Network).

PlayStation®-app

Met de PlayStation®-app kunnen iPhone-, iPad- en Android™-smartphones en -tablets worden gebruikt als tweede scherm voor het PS4™-systeem. Zodra de software is geïnstalleerd op deze apparaten, kunnen spelers in-game-items bekijken, PS4™-games kopen en deze thuis rechtstreeks naar de console downloaden. Ook kunnen ze op afstand de gameplay van andere gamers bekijken die op hun apparaat spelen.

DUALSHOCK®4 volledige controle

De DUALSHOCK®4-draadloze controller beschikt over bekende bedieningselementen, waarbij nieuwe manieren zijn geïntegreerd voor interactie met games en andere spelers. Verbeterde dubbele analoge joysticks en triggerknoppen bieden nog meer controle, terwijl de capacitieve touchpad eindeloze mogelijkheden voor nieuwe gameplay biedt. Ervaar de evolutie van de DUALSHOCK®4-draadloze controller.

Specificaties Sony Playstation 4 Console 500GB + Controller

Keywords: Sony Playstation 4 Console 500GB Controller

Een reactie plaatsen