Humax digitale harddisk recorder iHDR5200C


Humax digitale harddisk recorder iHDR5200C

Vind hier meer informatie over de Humax digitale harddisk recorder iHDR5200C. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de Humax digitale harddisk recorder iHDR5200C. Vandaag besteld morgen in huis.

Met de HUMAX iHDR-5200c introduceert HUMAX een nieuw tijdperk van televisiekijken. Deze nieuwe generatie digitale kabelontvangers, uitgerust met de meest moderne HDTV-chiptechnologie die geavan-ceerde digitale kabelontvangst combineert met toegang tot het internet, inclusief HDTV teletekst (Supertext), geeft een totaal nieuwe dimensie aan de beleving van het TV-kijken.

Specificaties Humax digitale harddisk recorder iHDR5200C

Aantal tuners 2
Ingebouwde harde schijf Ja
Interactieve TV Ja
Signaal bron Kabel
Timeshift Ja
Personal Video Recorder (PVR) Ja
Elektronische TV-gids Ja
On Screen Display (OSD) Ja
On Screen Display (OSD)-talen DAN, DEU, DUT, ENG, ESP, FIN, FRE, POL, RUS, SWE, TUR
Afstandsbediening Ja
Kleur van het product Zwart
Besturingssysteem Linux
Mogelijkheden tot aanpassen schermafmetingen 4:3, 16:9
Plug and Play Ja
Soort tuner Digitaal
Formaat analoog signaal PAL
Full HD Ja
Beeldverhouding 4:3, 16:9
Ondersteunde video-modi 1080i, 576i, 576p, 720p
Teletekst Ja
Ondersteund videoformaat H.264, MPEG2, MPEG4
Ondersteund beeldformaat JPG
Ondersteund audioformaat MP3
Intern geheugen 256 MB
Flash memory 32 MB
HDD capaciteit 500 GB

Netwerkfunctionaliteit

U kunt de HUMAX iHDR5200c moeiteloos integreren in een PC-thuisnetwerk. Daarmee kunt u door middel van het zg. het FTP-protocol vanaf de geintegreerde harde schijf programma's kopieren naar bijvoorbeeld een PC. Zo kunt u op simpele wijze een archief aanleggen van programma's die u later misschien nog eens wilt bekijken. Op dezelfde wijze kunt u ook een archief aanleggen van uw favoriete muziekbestanden en fotoboeken. Let op: de functionaliteit om TV-programma's te archiveren kan in verband met rechten per zender door de programma-aanbieder worden geblokkeerd.

Opnamecapaciteit

Het aantal uren dat u videoprogramma's kunt opnemen op de ingebouwde 500GB harde schijf is o.a. afhankelijk van de zg. 'bitrate' waarin een programma wordt uitgezonden

Time Shift Recording

Deze functie biedt u de mogelijkheid een live uitzending te onderbreken omdat u bijvoorbeeld de telefoon wilt opnemen. Nadat u het gesprek hebt beëindigd start u met een druk op de knop de uitzending precies op de plaats waar u deze had stopgezet. Time Shift Recording maakt het ook mogelijk om tijdens het kijken naar een live programma terug te spoelen naar het punt waarop het programma door u werd ingeschakeld.

EPG (Electronische Programmagids)

Met een druk op de knop verschijnen de radio en TV-programma's voor de komende 7 dagen op uw scherm. Het aantal dagen dat programma-informatie vooraf wordt weergegeven en de actualiteit van de informatie hangt af van de programma-aanbieder. Uw favoriete programma's vindt u simpelweg op naam of genre. Markeer het programma dat u wilt opnemen en met een volgende druk op de knop wordt het programma opgenomen. En natuurlijk ondersteunt de HUMAX iHDR-5200c ook ondertiteling en digitale teletekst.

TV Portal: het beste van twee werelden

De hybride-kabelontvanger iHDR-5200c is voorbereid voor toegang tot internet. Via een overzichtelijk TV-portal kunt u eenvoudig kiezen welke informatie u van het internet op uw TV wilt bekijken. En vergeet vooral ook niet de toegang tot internetradio. Met deze functionaliteit onderstreept HUMAX haar innovatieve karakter. De functie wordt met een toekomstige upgrade geactiveerd.

Extra externe hard disk

De HUMAX iHDR-5200c beschikt over 2 USB-aansluitingen. Daarmee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld nog een extra externe hard disk aan te sluiten om programma's op op te nemen. Als u een externe harde schijf op de Humax iHDR-5200c aansluit wordt u gevraagd of u de schijf geschikt wilt maken voor het opnemen en weergeven van TV-programma's. Indien u OK geeft heeft dit tot gevolg dat de betreffende harde schijf niet meer door Windows wordt herkend.

Keywords: Humax digitale harddisk recorder iHDR5200C

Een reactie plaatsen