Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220


Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220

Vind hier meer informatie over de Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220. Vandaag besteld morgen in huis!

Breng entertainment tot leven
Er zijn programma's die je niet mag missen, films die je graag wilt zien en muziek die je moet horen. En met beter geluid worden ze nog beter. Het Bose® SoundTouch® 220 home cinema system brengt films, tv-programma's en draadloze muziek tot leven via twee kleine Gemstone® speakers en een verborgen draadloze Acoustimass®-module. Het is ook een krachtig muzieksysteem. Door verbinding te maken met een wifi-thuisnetwerk of Bluetooth®-apparaten kun je eenvoudig draadloos van muziek genieten.

Helder, ruimtelijk geluid uit twee hoogwaardige Gemstone® speaker arrays.
Een kleine bedieningsconsole met vier HDMI-ingangen garandeert de best mogelijke geluidskwaliteit van je componenten.
Speel draadloos muziekdiensten als Spotify® en Deezer, internetradiozenders en de muziek in je muziekbibliotheek.
Stemt de geluidsweergave af op de ruimte voor consistente, hoogwaardige prestaties.
Met de ingebouwde Bluetooth®-technologie kun je vanaf elk Bluetooth®-apparaat muziek streamen.

Specificaties Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220

Wi-Fi Ja
Bluetooth Ja
Kleur van het product Zwart
Afstandsbediening Ja
Aantal HDMI ingang(en) 4
Aantal HDMI uitgang(en) 1
Aantal digitale (optisch) audio ingang(en) 1
Aantal digitale (coax) audio ingang(en) 1
Aantal analoge (L, R) audio ingang(en) 1

Breed tv-scherm. Nog breder geluid

Het unieke luidsprekerarrayontwerp van Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220 in elke Gemstone® speaker zorgt samen met TrueSpace®-technologie voor een geluidsveld dat veel breder is dan het scherm van je hdtv. Het resultaat is een ruimtelijke bioscoopervaring, die je in het midden van de actie plaatst. En omdat je geen achterluidsprekers nodig hebt, lopen er geen kabels door de kamer.

Muziek ontdekken met SoundTouch®

Met SoundTouch® kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos miljoenen nummers van Spotify® en Deezer, internetradiozenders of je eigen muziekbibliotheek. Met de handige app kun je je muziek vanaf elke plek in huis bedienen met je telefoon of tablet. En met de zes eenvoudig instelbare presets kun je via de app of meegeleverde universele infraroodafstandsbediening makkelijk en snel je favoriete muziek afspelen.

Het SoundTouch® 220 system maakt ook deel uit van een hele serie draadloze producten. Samen spelen ze in elke ruimte dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende ruimtes.

Doordringende bas
De draadloze module voegt krachtig laag toe aan al je entertainment, zonder een kabel tussen de module en de luidsprekers of console. Met een bereik van 9 m kun je de module vrijwel overal in je kamer plaatsen. Zelfs uit het zicht merk je de extra dosis realiteit waar de module voor zorgt, van een beukende basgitaar tot een onweersbui die je echt kunt voelen.

Geluid op maat voor je kamer
Houten vloeren, zachte tapijten, unieke kamerafmetingen. Ze kunnen allemaal invloed hebben op het geluid. Daarom is er het ADAPTiQ® audiokalibratiesysteem. Het past de prestaties van de luidspreker aan de akoestiek van je kamer aan, zodat je zelf niets hoeft te veranderen. Nadat je de juiste plaats voor je luidspreker hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het ADAPTiQ®-systeem toe te passen om overal in de kamer te genieten van evenwichtige prestaties.

Keywords: Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220

Op zoek naar een nieuwe televisie? Er staan met name Led televisies in de televisie top 10 van de televisiediscounter.

Bekijk de televisie top 10!

Televisiediscounter

Een reactie plaatsen