Playstation 4 games


Op deze pagina vind je playstation 4 games. Het zijn nieuwe en tweede hands games.

Vandaag besteld morgen in huis!

PS4 nieuw - Uncharted 4 - A Thief's End

Prijs : 79,99

PS4 2e hands - Little Big Planet 3 kopen

Little Big Planet 3, leuke grappige platform game voor kinderen maar zeker ook voor volwassen vanwege de grote mogelijkheden, nu voor Playstation 4.

Prijs : 20,97

PS4 2e hands - Destiny

Het verhaal van Destiny: Alles veranderde toen de Traveler arriveerde. Hij veroorzaakte een Golden Age en onze beschaving sloeg haar vleugels uit naar de rest van het zonnestelsel, maar lang duurde het niet. We werden ergens door geraakt, en hard. De overlevenden bouwden een stad onder de Traveler en begonnen onze oude werelden te verkennen, die overspoeld bleken door meedogenloze vijanden.

Prijs : 24,99 21,47

PS4 2e hands - Evolve

Evolve, leuke jager game waar je moet samenwerken als roofdier of juist het roofdier moet opjagen.

Prijs : 31,99 22,97

PS4 2e hands - Fallout 4 kopen

Ze hebben het weer gedaan! De beste game van zijn tijd en dat doen de guys van Bethesda Studios keer op keer. Eerst met Fallout 3, daarna Skyrim en nu PS4 Fallout 4. Laat je meeslepen in dit fantastische verhaal rondom een van de weinige overlevenden van een nucleaire aanval. Maak kennis met de nieuwe generatie van het open wereld genre.

Prijs : 27,47

PS4 2e hands - Need for Speed Rivals

Need For Speed Rivals Welkom in Redview County, waar politie en racers het voordurend tegen elkaar opnemen in zenuwslopende straatraces. Beide partijen gaan meedogenloos de strijd aan om de nationale, lokale en sociale media te veroveren en de beste auto s, aanpassingen en technologie te verdienen. Zet alles op het spel. Vertrouw niemand.

Prijs : 64,99 27,47

PS4 2e hands - Call of Duty Advanced Warfare

De power van de next gen 'advanced soldier'. De power van Kevin Spacey met een spetterende hoofdrol. De power van de splinternieuwe exoskeleton gameplay. Power verandert alles! Call of Duty: Advanced Warfare het nieuwste CoD deel speelt zich af in de nabije toekomst. De game leidt fans een inspirerend nieuw tijdperk van Call of Duty in en is speciaal ontwikkeld voor next gen consoles en PC door Sledgehammer Games.

Prijs : 39,99 30,97

PS4 2e hands - Just Cause 3

Just Cause 3 voor Playstation 4. Set the world on fire! Meer dan 1000km2 aan complete vrijheid, van het luchtruim tot de zeebodem.

Prijs : 54,99 37,97