Samsung 65 inch LED Ultra HD TV UE65JS9000


Samsung 65 inch LED Ultra HD TV UE65JS9000

Vind hier meer informatie over de Samsung 65 inch LED Ultra HD TV UE65JS9000. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de Samsung 65 inch LED Ultra HD TV UE65JS9000. Vandaag besteld morgen in huis.

S-UHD de nieuwe standaard in premium beeldkwaliteit
Met Samsung S-UHD TV zijn televisiebeelden nu nóg realistischer geworden, met hogere resoluties en natuurlijke kleuren. Daarmee wordt TV kijken een meeslepende ervaring als nooit tevoren. Vernieuwde Smart functies maken de bediening nu nog makkelijker voor elke kijker. Bovendien geeft de curve in de S-UHD TV door de unieke vorm meer diepte aan het scherm en maakt van uw TV een waar kunstwerk.

Samsung is erin geslaagd om de weergave van beelden te verbeteren dankzij een nieuwe, energiezuinige nanokristaltechnologie. Dit zorgt voor tot 25% meer kleur, 64 keer meer kleurgradatie en tot 2,5 keer meer helderheid. De Ultra High Definition (UHD) resolutie toont daarnaast 4 keer meer details dan Full HD. Dit alles in een Curved design dat een meeslepende kijkervaring zelfs verder versterkt.

Specificaties Samsung 65 inch LED Ultra HD TV UE65JS9000

Beeldschermdiagonaal 65 inch
Beeldscherm vorm Curved
HD type 4K Ultra HD
3D Ja
Smart TV Ja
OLED technologie Nee
Resolutie 3840 x 2160 Pixels
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) Mega Contrast
Soort tuner Analoog, Digitaal
Formaat digitaal signaal DVB-C, DVB-S2, DVB-T
Auto channel search Ja
Aantal tuners 2
Internet TV Ja
Timeshift Ja
Ingebouwde luidsprekers Ja
Aantal luidsprekers 2
Luidspreker(s) gemiddeld vermogen 40 W
Ingebouwde subwoofer Ja
Gemiddeld vermogen subwoofer 20 W
Dolby technologieën Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1
Wi-Fi Ja
Ethernet LAN Ja
VGA (D-Sub) ingang Nee
Common interface Plus (CI+) Ja
Common interface (CI) Nee
Aantal HDMI poorten 4
Aantal Component video ingang(en) 1
Aantal Composiet video ingang(en) 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45) poorten 1
Aantal USB 2.0 poorten 3
Aantal digitale (optisch) audio uitgang(en) 1
Aantal RF-poorten 2
On Screen Display (OSD) Ja
Aantal On Screen Display-talen 27
Elektronische TV-gids Ja
Picture-in-Picture Ja
Aan/uit-timer Ja
Slaap-timer Ja
Ingebouwde speler Nee
Ingebouwde recorder Nee
Extended PVR Ja
Teletekst Ja
Spraakgestuurd Ja
BD Wise Ja
Dimming Ja
Kleur van het product Zilver
VESA-montage Ja
Smartphone ondersteuning op afstand Ja
Energie-efficiëntieklasse A
Jaarlijks energieverbruik 212 kWu
Typisch stroomverbruik 153 W
Stroomverbruik (max) 290 W
Stroomverbruik (in standby) 0.3 W
AC invoer voltage 220 - 240 V
AC invoer frequentie 50/60 Hz
Hoogte 83.68 cm
Breedte 146.46 cm
Diepte 10.77 cm
Gewicht 30 kg
Breedte met standaard 146.46 cm
Diepte met standaard 36.6 cm
Gewicht met standaard 33.1 kg
Afstandsbediening Ja
Batterijen meegeleverd Ja
Snelstartgids Ja
Gebruikershandleiding Ja
DLNA-gecertificeerd Ja

Samsung S-UHD

Deze nieuwe generatie Samsung SUHD tv’s brengt UHD naar een nog hoger niveau! Samsung is erin geslaagd om de weergave van beelden te verbeteren dankzij een nieuwe, energiezuinige nanokristaltechnologie. Dit zorgt voor tot 25% meer kleur, 64 keer meer kleurgradatie en tot 2,5 keer meer helderheid. De Ultra High Definition (UHD) resolutie toont daarnaast 4 keer meer details dan Full HD. Dit alles in een Curved design dat een meeslepende kijkervaring zelfs verder versterkt.

SPECTACULAIRE KLEUREN

De revolutionaire nanokristaltechnologie zorgt voor een stralende achtergrondverlichting om natuurgetrouwe en heldere kleuren te creëren. U ziet meer verschillende, kraakheldere kleuren met nog meer details, intense zwarttinten en de uiverste wittinten. De heldere kleuren zijn zo natuurgetrouw dat u de beelden ervaart alsof u erbij bent. Zo komen de televisiebeelden tot leven.

SUBLIEME HELDERHEID

Samsung S-UHD TV’s gebruiken een slimme oplossing voor het opbouwen van beelden in S-UHD kwaliteit. De technologie analyseert de helderheid van de beelden en zorgt dat het beeldscherm telkens zo min mogelijk stroom verbruikt. Het contrast blijft optimaal, zwarte beelden blijven zwart en de beelden zijn door de S-UHD technologie 2,5 keer zo helder als bij conventionele TV’s.

SUPERIEURE DETAILS

Zelfs de kleinste details worden scherper dan ooit weergegeven op S-UHD TV. Samsung UHD TV heeft vier keer zoveel pixels als een Full HD TV. Zelfs wanneer de kwaliteit van uw videobron lager is dan UHD, kan uw Samsung TV dit voor u aanpassen en een beeldkwaliteit leveren die bijna gelijk is aan UHD.

Curved TV

De revolutionaire Samsung Curved TV zorgt voor een natuurlijke, meeslepende kijkervaring. De Curved TV is in perceptie groter, waardoor u als het ware door het scherm wordt omringd. Daardoor ervaart u de TV alsof u middenin de actie zit en krijgt u een echte cinema-ervaring. Samsung Curved TV brengt levensechte beelden een stap dichterbij.

Beeld oogt nog groter

Door de kromming van het scherm in combinatie met de kijkhoek lijkt het scherm groter. Daardoor krijgt u bij hetzelfde formaat TV een betere kijkervaring.

Natuurlijke manier van kijken

De vorm van de curve sluit aan bij de bolling van het oog. Daardoor kunt u op natuurlijke wijze naar het scherm van uw Samsung Curved TV kijken.

Cinema-ervaring

De meeste moderne bioscopen hebben een groot, gebogen scherm. Dankzij Samsung Curved TV krijgt u ook thuis een optimale bioscoopbeleving.

Keywords: Samsung 65 inch LED Ultra HD TV UE65JS9000

Een reactie plaatsen