TV LG 24MT47DC-PZ


TV LG 24MT47DC-PZ

Vind hier meer informatie over de TV LG 24MT47DC-PZ. Bekijk ook snel de scherpe verkoopprijs van de TV LG 24MT47DC-PZ. Vandaag besteld morgen in huis.

IPS Display
De LG IPS Monitor zorgt voor een geweldige beeldkwaliteit die vanuit elke hoek heldere beelden en levendige kleuren biedt. Kleurenkalibratie testen worden nauwkeurig uitgevoerd voordat de monitoren worden overhandigd aan de consument. LG IPS-monitor biedt accurate kleuren voor uw kijkplezier.

Specificaties TV LG 24MT47DC-PZ

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 61 cm (24")
HD type HD ready
3D Nee
Resolutie 1366 x 768 Pixels
Beeldverhouding 16:9
Mogelijkheden tot aanpassen schermafmetingen 16:9
Ondersteunde grafische resoluties 1366 x 768
Contrast ratio (dynamisch) 5000000:1
Typische contrastverhouding 3000:1
Helderheid 250 cd/m²
Responstijd 8,5 ms
Kijkhoek, horizontaal 178°
Kijkhoek, verticaal 178°
Beeldscherm vorm Flat

2 in 1 Monteerbaar op de muur
Monitor TV's zijn ideaal voor thuisgebruik voor zowel Televisie doeleinden alswel Personal PC monitor. Met een Vesa bevestigingsbeugel verkrijg je de optie om Monitor TV aan de muur te bevestigen.

Black Stabilizer & (Dynamic Action Sync) Mode
Ideaal voor gaming doeleinden. Met de Black Stabilizer worden de donkerste delen van de levels beter belicht. Een vijand die slecht zichtbaar is, zal door middel van de Black Stabilizer beter zichtbaar worden. Winnen was nog nooit zo makkelijk.

Stereo Speakers
Geniet van het rijkste geluid bij de beelden die je bekijkt. De dubbele ingebouwde luidsprekers zorgen voor een explosief realistisch geluid met onvoorstelbare diepte en energie.

Divx HD Spelen
De van LG zijn geschikt voor het afspelen van DivX®-video. Ontdek de goudmijn aan content op internet via DivX HD. Via USB kan zonder tussenkomst van gekochte software (DivX speler) de bestanden worden afgespeeld.

PIP (Picture in picture)
Met PIP kunnen 2 beelden gelijktijdig worden weergegeven op één scherm. Zo kun je bijvoorbeeld tv kijken in een subscherm terwijl je iets op internet opzoekt, of een sportwedstrijd volgen terwijl je aan het 'gamen' bent.

 

Keywords: TV LG 24MT47DC-PZ

Een reactie plaatsen