Top 10 Home Cinema


Bekijk hier de Home Cinema Sets

Bose home cinema systeem SOUNDTOUCH 220

Er zijn programma's die je niet mag missen, films die je graag wilt zien en muziek die je moet horen. En met beter geluid worden ze nog beter. Het Bose® SoundTouch® 220 home cinema system brengt films, tv-programma's en draadloze muziek tot leven via twee kleine Gemstone® speakers en een verborgen draadloze Acoustimass®-module. Het is ook een krachtig muzieksysteem. Door verbinding te maken met een wifi-thuisnetwerk of Bluetooth®-apparaten kun je eenvoudig draadloos van muziek genieten.

Prijs : 1399

Home cinema set Sony HTRT5

De Sony HTRT5 wordt het paradepaardje in huis! Dit surround systeem heeft krachtige speakers die al het geluid levensecht je kamer in knallen. Je streamt muziek super eenvoudig, doordat het allemaal draadloos gebeurt. En met extra functies als de Live Arena en een Football-modus voelt het alsof je zelf bij een concert of in een voetbalwedstrijd zit. Met de Sony HTRT5 wordt muziek luisteren een echte ervaring!

Prijs : 799 697

1. Samsung HT-J4200

De Samsung HT-J4200 is een 3D Full HD home cinema set waarmee jij nog meer gaat genieten van jouw Blu-ray dvd's. Sluit de J4200 aan op een 3D-televisie en je kijkt alle nieuwe films eenvoudig op de hoogste kwaliteit in drie dimensies. Daarnaast is de HT-J4200 home cinema set uitgerust met geweldige speakers voor een kraakhelder surround geluid. Voor de echte bioscoopervaring blijf je vanaf nu gewoon lekker thuis.

Prijs : 329 199

2. Sony BDV-EF1100

Met de Sony BDV-EF1100 geniet je van Full HD 3D beelden, twee luidsprekers en een subwoofer. De Sony BDV-EF1100 is een stijlvolle set en geeft je toegang tot het Sony Entertainment Network. Zo kun je online films streamen de leukste apps donwloaden en miljoenen muzieknummers afspelen!

Prijs : 299 215

3. Sony HTRT5

De Sony HTRT5 wordt het paradepaardje in huis! Dit surround systeem heeft krachtige speakers die al het geluid levensecht je kamer inknallen. Je streamt muziek super eenvoudig, doordat het allemaal draadloos gebeurt. En met extra functies als de Live Arena en een Football-modus voelt het alsof je zelf bij een concert of in een voetbalwedstrijd zit. Met de Sony HTRT5 wordt muziek luisteren een echte ervaring!

Prijs : 799 699

4. Harman Kardon BDS 480 White

De Harman Kardon BDS 480 is een 2.1 kanaal Home Entertainment Systeem met een vermogen van 130 watt. Geniet van de legendarische geluidkwaliteit van Harman Kardon en voeg leven en realisme toe aan je muziek en films. Daarnaast is de BDS 480 voorzien diverse aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth (NFC), AirPlay en DLNA.

Prijs : 1299 1199

5. Samsung HT-J4530

De Samsung HT-J4530 is een 3D Blu-ray home cinema set met Full HD-weergave.Je ziet nu alle nieuwe films in de beste kwaliteit en zelfs in 3D. De J4530 zorgt er tevens voor dat jij de echte bioscoopervaring naar je eigen woonkamer kan halen door gebruik te maken van de beste luidsprekers. De Blu-ray speler van de HT-J4530 geeft je ook nog eens toegang tot Smart Tv. Meer dan 250 leuke apps en games liggen hier op jou te wachten. Van nieuws, sport, entertainment tot aan social media het is allemaal mogelijk op de Samsung J4530.

Prijs : 449 269

6. Philips HTB3520

De Philips HTB3520 is voorzien van 1000 Watt RMS luidsprekers die je een geweldige geluidervaring meegeven en het beste geluid laten horen voor films en muziek. Voor een zeer betrouwbaar geluid beschikt deze home cinema set over Dolby True HD & DTS HD Master Audio. Maar voor de complete kijkervaring moet natuurlijk ook het beeld subliem zijn en daarvoor wordt ook gezorgd dankzij Full HD 3D Blu-ray kwaliteit. Je wordt meegesleept in een realistische 3D-ervaring en moet niet raar opkijken als je af en toe voorover bukt om vliegende voorwerpen te ontwijken.

Prijs : 349 259

7. LG LHB755 Blu-Ray Home cinema set

Met deze LG Blu-Ray Home Theatre heb jij de meest comfortabele kijk- en luisterervaring. Door de geperfectioneerde en geavanceerde 3D-technologie geniet jij met jouw LG LHB755 van nog scherper en helderder 3D-beeld en van realistischer 3D-geluid. Jij kunt met gemak al jouw High Definition apparaten aan elkaar aansluiten door middel van HDMI en ze ook nog eens bedienen met één afstandsbediening via Simplink. Bovendien kun jij met talloze Apps genieten van jouw eigen gekozen entertainment, zoals jouw favoriete films op Netflix bekijken, jouw status op Facebook aanpassen en de allernieuwste games spelen.

Prijs : 749 529

8. Samsung HT-J5500

De Samsung HT-J500 is een Full HD 3D Home Cinema set waardoor je een beleving kan creëren alsof je in je eigen bioscoop zit. Met de Blu-ray speler kan je ook 3D films kijken en als je geen films meer op de plank heb liggen dan kijk je gemakkelijk de nieuwste films en series via internet. Deze krachtige home cinema set heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor kabels overbodig zijn en je draadloos je andere apparaten kan aansluiten. Met de USB-recording functie kan je zelf programma's opnemen op een extern opslagapparaat en daarmee ook weer gemakkelijk afspelen.

Prijs : 449 319

9. Philips CSS5330 Black

Ervaar met deze 3.1-kanaals Zenit-bioscoopluidsprekers geluid van de hoogste hoogten! De Philips CSS5330 laat jou ongeacht de luisterpositie draadloos genieten van een natuurlijk en gebalanceerd geluid. Bovendien staat deze speakerset, ontworpen met moderne en authentieke materialen ontzettend mooi in jouw interieur. Ervaar nu jouw eigen bioscoop in jouw woonkamer.

Prijs : 499 329

10. Harman Kardon BDS 780 White

Prijs : 1199 1199