Top 10 Soundbars


Bekijk hier de top 10 soundbars

Audio Bar Sony soundbar HTCT390

Sony's virtuele Surround Sound-technologie plaatst je midden in je lievelingsfilms door Surround Sound zoals in de bioscoop na te bootsen. Een draadloze subwoofer levert een diepe bas voor een soundtrack die u in de hele kamer voelt.

Prijs : 329

Bose sound systeem SOLO 5

Het Bose® Solo 5 TV sound system is een eendelige soundbar die het geluid van al je favoriete tv-programma's hoorbaar verbetert. Het is ontwikkeld om alles zo duidelijk mogelijk te reproduceren, van dialogen tot de kleinste details. Voor nog meer duidelijkheid is er de dialoogmodus, elk woord is dan nog beter te verstaan. Deze soundbar is zo veelzijdig dat je hem bijna overal kunt plaatsen. En met Bluetooth®-connectiviteit speel je ook je favoriete muziek draadloos via de luidspreker af.

Prijs : 279

Audio Bar Philips HTL5160B

Nu met 25.- retour na aankoop van deze Philips soundbar! Lees meer en registreer je aankoop op de actiepagina van Philips. Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2016.

Prijs : 309

LG soundbar LAS550H

BCC - 2.1ch surround sound. 320W audio vermogen. Draadloze Subwoofer. Multipoint. Wireless Sound Sync. Eenvoudige installatie met een optische kabel. Bluetooth audiostreaming.

Prijs : 299 255

Samsung soundbar HWJ355

BCC topper ! Met TV Sound Connect verbind je je TV en je Soundbar heel makkelijk via Bluetooth. Geen draden, geen ontsieringen in je woonkamer. Alleen het strakke ontwerp van je Smart-TV en je Soundbar. Bovendien bedien je beide apparaten gewoon met de afstandsbediening van je TV.

Prijs : 115

Audio bar LG SH4 Soundbar

Met de LG SH4 Soundbar ben jij klaar voor altijd perfect geluid. Deze soundbar is voorzien van Adaptive Sound Control en past dus de bass aan op de content. Stemmen zijn altijd kristal helder en muziek altijd even prachtig. Verbind ook jouw mobiele apparaten via Bluetooth met de LG SH4 Soundbar en geniet altijd direct van jouw favoriete muziek! Kabels zijn verledentijd dankzij Bluetooth, de verbinding naar de TV is ook via die manier tot stand te brengen. En de LG SH4 Soundbar wordt geleverd met een subwoofer, samen zorgen zijn voor een Surround Sound beleving!

Prijs : 249

Audio bar Philips Fidelio B5

Maak kennis met de nieuwe Philips Fidelio B5. Met deze soundbar ga je binnen enkele tellen van stereo naar een surround geluid. Hoe? De Fidelio B5 beschikt over twee draadloze, afneembare luidsprekers. Koppel ze los van de soundbar, zet ze ergens anders in de kamer en jij geniet van een Surround Sound-geluid. De Philips B5 is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, authentieke bioscoopervaring voor in je eigen woonkamer. Daarnaast kan je de draadloze luidsprekers ook nog eens los van elkaar gebruiken doordat ze voorzien zijn van Bluetooth en NFC. Maar natuurlijk het belangrijkste - de Fidelio B5 biedt jou een kristalheldere geluidsweergave voor niet alleen muziek, maar ook films en televisie!

Prijs : 649 599

Audio bar Samsung HW-K650

Met een soundbar als deze wordt het geluid wat uit jouw Samsung tv komt vele malen intenser. De Samsung HW-K650 biedt jou een elegante oplossing als het gaat om looks en kwaliteit. Deze soundbar speelt met gemak HD Audio af met zijn zes speakers en draadloze subwoofer. De HW-K650 is heel eenvoudig te bedienen met de Multiroom App, als onderdeel van een complete home cinema set of op zichzelf staand. Wat je ook kiest, deze soundbar blaast jou nog dieper je stoel in!

Prijs : 499

Audio bar Sonos Playbar

ul elke kamer met high-fidelity-audio voor films en games met de Sonos PLAYBAR. Ervaar het overweldigende geluid van live-concerten en stream muziek van over de hele wereld. En dit allemaal draadloos. De Sonos PLAYBAR is een geavanceerde alles-in-één speler en brengt HiFi-geluid naar je televisie! Daarnaast heeft de Sonos PLAYBAR een fraai uiterlijk, waardoor hij in vrijwel iedere woonkamer een stijlvolle toevoeging is! De PLAYBAR is eenvoudig te installeren en werkt via je WiFi. De enige kabels die je nodig hebt zijn de voedingskabel en de optische kabel, deze worden allebei meegeleverd bij de Sonos PLAYBAR. Met de gratis app voor je Android, iPhone en iPad kan je de Playbar makkelijk bedienen! Al het geluid wat op je televisie is aangesloten, wordt automatisch en direct afgespeeld door de Sonos PLAYBAR!

Prijs : 799

Audio bar Samsung HW-J650

Deze soundbar met draadloze subwoofer zorgt voor een ongekend geluid bij je thuis. De set heeft 4 ingebouwde speakers die zelf de balans vinden tussen de hoge en lage tonen en een subwoofer die juist zorgt voor een krachtige bas. Daarnaast kan je de soundbar koppelen aan je thuisnetwerk, wat diverse opties biedt. Creëer een draadloze surround opstelling in combinatie met de Samsung Multiroom speakers. Spotify luisteren? Geen probleem, want je kan de soundbar ook gebruiken zonder dat je televisie aan moet staan. Kan onder andere AAC, MP3, WAV, FLAC en WMA bestanden afspelen.

Prijs : 459